Ботев Пловдив и ЦСКА 1948 играят при резултат 2:0 в един

...
Ботев Пловдив и ЦСКА 1948 играят при резултат 2:0 в един
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ботев Пд - ЦСКА 1948 2:0, шанс след шанс пред двете врати

Ботев Пловдив и ЦСКА 1948 играят при резултат 2:0 в един от най-интересните конфликти в 10-ия кръг на efbet Лига. Антоан Бароан осъществя от дузпа във втората минута на добавеното време. В 48-а минута французинът удвои резултата. 

Началните минути в Пловдив бяха много равностойни. И двата отбора опитваха да наложат по-високо движение, само че ударите и ситуациите изцяло отсъстваха. Херман опитва удар в 17-а минута, само че блокиран от Охене. 

Първият огромен късмет пристигна в 21-а минута. След безредие при ъглов удар, Херман стреля, а Антоан Бароан получи късмет да вкара от чиста позиция, само че някак Даниел Наумов съумя да избави.

В 26-а минута пристигна и първият огромен пропуск за гостите. След отклонена топка от ъглов удар, Ангел Бастунов се оказа на страхотна позиция, фронтално против вратата, само че стреля над вратата на Ханкич.  

Минута преди края на частта Ботев Пд получи късмет да вкара, откакто Бароан и Брахими провокираха безредие в наказателното поле. След края на обстановката Драгомир Драганов отсъди 11-метров углавен удар поради нарушаване против Брахими. Зад топката застана Антоан Бароан, който не елементарни на Наумов за 1:0. 



Три минути след рестарта резултатът беше подсилен. След брилянтен извеждащ пас към Елвис Ману, стрелецът излезе самичък против Наумов и избра неегоистичното решение, с цел да пусне топката към Бароан, който на празна врата не сбърка за 2:0. 

 



Гостите последователно натиснаха и стигнаха до късмет в 59-а минута. След ъглов удар Хелинтон и Перейра стреляха тъкмо, само че Хидайет Ханкич се показа на равнище. 

Две минути по-късно и " канарчетата " имаха своя късмет. След неточност на Реян Даскалов, Бароан лиши топката, само че Даниел Наумов съумя да съкрати ъгъла и да избие. С шансове се регистрираха по-късно и Джонатан Перейра и Елвис Ману, а темпото на мача се подвигнаха неимоверно. 

В 66-а минута гостите отново се разминаха на косъм с гола. След остро центриране на Перейра, Чочев стреля с глава, само че Ханкич се регистрира с превъзходна интервенция.

Ботев Пловдив - ЦСКА 1948 2:0

​1:0 - Антоан Бароан (45+2)

2:0 - Антоан Бароан (48)

Ето и съставите на двата отбора:

Ботев Пд : Ханкич; Пунчец, Супрайен, Генев; Херман, Ето'о, Рабей, Брахими; Мертенс, Ману, Бароан;

ЦСКА 1948 : Наумов; Фуртадо, Даскалов, Хелитон, Лясков; Чочев; Г. Русев, Охене, Умарбаев, Р. Кирилов; Бастунов;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР